Ozzy Osbourne




Ozzy Osbourne (el nom real és John Michael Osbourne) va néixer el 3 de desembre de 1948 a Birmingham, Anglaterra és un cantant i compositor de heavy metal. Va ser membre del grup Black Sabbath i, després, va encetar una dilatada carrera en solitari.


Fill de John Tomas i Lillian Osbourne. Va ser el quart de sis germans: tres noies més grans (Jean, Iris i Gillian) i dos nois més petits (Paul i Tony). Després d'una infantesa pobre, en una família desestructurada, va deixar l'escola als 15 anys i després de diverses feines va començar una carrera delictiva. Poc després va ser detingut per robatori i va ser condemnat a 3 mesos de presó (part dels seus tatuatges pertanyen a aquesta època). Va ser cantant en petits grups musicals fins que va conèixer Tony Iommi, Bill Ward i Terence "Geezer" Butler, juntament amb els quals va formar el grup musical Earth que més tard s'anomenaria Black Sabbath.


Té sis fills: Elliot, Louis, Jessica (del primer matrimoni) i Aimee, Kelly i Jack (del matrimoni amb Sharon Osbourne).


La seva vida ha estat sempre marcada per l'addicció a diverses drogues i l'excentricitat. Una de les anècdotes més conegudes va ser quan va arrencar el cap d'un ratpenat d'una mossegada, durant un concert. La història es va repetir en una junta de la cadena BBC, aquest cop amb dos coloms, que va dur seguint un consell de la seva dona, com a símbol de la pau; l'excés d'alcohol li va fer oblidar el propòsit.


El 1989 va ser detingut per intent d'homicidi de la seva dona. Després de 3 mesos d'internament en un centre de desintoxicació la parella es va reconciliar.


El 2001 la cadena MTV va fer una sèrie anomenada "The Osbournes", protagonitzada per la seva família i rodada a casa seva, que el va tornar a fer popular.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila