Stone Sour



Stone Sour és una banda de rock fundada el 1992 a Iowa, Estats Units pel qual és actualment el vocalista de Slipknot, Corey Taylor. En aquest grup també hi havia un dels guitarristes de Slipknot, James Root, encara que va deixar la banda el 2014. Tant Corey com James van pertànyer a Stone Sour i van deixar el projecte per unir-se a Slipknot.

Tot i que Slipknot va fer el seu debut a l'última meitat de la dècada dels 90's, originalment, el vocalista Corey Taylor i el guitarrista James Root van començar les seves carreres a la primera meitat de la mateixa dècada amb la banda Stone Sour, però el grup va ser "aparcat" quan tots dos es van unir a Slipknot.


Originalment formada el 1992 per Corey Taylor (vocalista) i Joel Ekman (bateria), la banda va ser el producte de 10 anys d'empenyorament, determinació, paciència i creativitat en l'expressió musical.


Un vell amic de Corey, Shawn Economaki (baixista), es va unir a la formació ràpidament després que els rumors de la seva formació circulessin. al principi el projecte no va tenir més pretensió que escriure i tocar pel que no tenien un so definit. El grup va tocar en clubs amb una multitud de diferents guitarristes en mode de prova, de vegades, quan tenien algú només tocava en un concert i després deixava la banda.


Aquesta tendència va canviar quan James Root (guitarrista) va arribar a les seves vides, que va fer una audició que va aprovar rotundament amb el que es va guanyar l'acceptació dels membres de la banda. Est va ser un moment simbòlic per a la conformació de la banda com una unitat. Durant 5 anys el conjunt va fer música pel simple fet de complaure la seva passió, sense importar cap altra qüestió en particular, simplement basant-se en mantenir el bon so del rock pesat amb fortes melodies i grans pics emocionals.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila