The Marshall Tucker Band



The Marshall Tucker Band és un grup de rock nord-americà. Combina estils musicals com el rock, el rhythm and blues, el jazz, el country i el gospel.1 L'agrupació ha estat activa durant més de quaranta anys, amb canvis constants en la seva formació.


L'alineació original de Marshall Tucker Band, formada el 1972, incloïa el guitarrista, vocalista i compositor Toy Caldwell (1947–1993), el vocalista Doug Gray, el teclista i flautista Jerry Eubanks, el guitarrista George McCorkle, el ba baixista Tommy Caldwell. Van signar per Capricorn Records i el 1973 van llançar el seu primer àlbum d'estudi, titulat The Marshall Tucker Band.


Després de la mort de Tommy Caldwell en un accident automobilístic el 1980, va ser reemplaçat pel baixista Franklin Wilkie. Molts dels músics originals es van retirar de l'agrupació a mitjans dels vuitanta per iniciar els seus propis projectes musicals. La formació més comuna de l'agrupació consisteix en Gray com a cantant, Marcus James Henderson als teclats, Rick Willis a guitarres, Pat Elwood al baix i B.B. Vora com a baterista.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila