Faith Hill



Audrey Faith Perry McGraw (Jackson, 21 de setembre de 1967), més coneguda amb el seu nom artístic Faith Hill, és una cantant de country, actriu i model nord-americà. El seu estil és una barreja de pop, gospel, rock i country clàssic


Des de petita va començar a cantar, primer al seu entorn i després en una banda de música local als 17 anys.


Als 19 anys, es muda a Nashville per desenvolupar la seva carrera de cantant. Acabada d'arribar a la ciutat, s'instal·la en un petit apartament i comença a buscar feina porta a porta sense gaire fortuna. Troba feina com a venedora de productes de publicitat per a estrelles de música country i com a secretària. En aquests temps compagina el seu treball amb la faceta artística cantant amb un grup de gospel anomenat The Steeles. Després d'un temps a la ciutat mentre treballava com a secretària en una companyia musical, és descoberta cantant per un directiu de la companyia, Gary Morris, que l'ajuda a editar una maqueta per a l'empresa musical. Gràcies a la maqueta, coneix Gary Burr, compositor que l'ajuda en la seva carrera amb l'enregistrament i la producció d'una maqueta completa.


Finalment aconsegueix feina per cantar en diferents espectacles publicitaris. Gràcies a aquest treball, comença a millorar les seves actuacions i la seva faceta com a cantant, perfeccionant la veu. En una d'aquestes representacions mentre cantava en un club, un representant i caçatalents de Warner l'escolta i no dubta a oferir-li un contracte amb la discogràfica.


Dos anys després d'estar a Nashville es casa amb un executiu i productor de la indústria musical, Dan Hill, el 23 de juliol de 1988 (se'n divorciarà sis anys més tard, el 1994). El seu descobriment com a cantant succeeix per casualitat i és cridada per fer unes proves. Així, el 1993, llança el seu primer àlbum, Take Me as I Am, amb Scott Hendricks com a productor.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila