Gossip




Gossip (abans coneguts com The Gossip) és una banda nord-americana de Synth-rock integrada per la cantant Beth Ditto, el guitarrista Brace Paine i la bateria Hannah Blilie. Gossip no gaudia de reconeixement internacional fins que el senzill Standing in the Way of Control es va utilitzar en un anunci de la sèrie britànica de televisió Skins.

Gossip es va formar el 1999 a Searcy, Arkansas i originalment eren Beth Ditto com a cantant, el guitarrista Brace Paine i Kathy Mendonca a la bateria. Van ser influenciats, en part, per bandes com Riot Grrrl i el feminisme, encara que els membres de la banda no s'identifiquen com a banda nomenada anteriorment. La banda es va traslladar després a Olympia, Washington el 1999, i van signar amb la discogràfica independent K Records. Aquesta discogràfica va publicar el primer treball de Gossip, el seu homònim EP debut, The Gossip el 1999.


Des del seu llançament, Ditto ha causat controvèrsia per parlar obertament sobre el seu pes i sexualitat, així com no tenir opinions sobre altres músics.


El seu següent llançament va ser el seu primer àlbum That's Not What I Heard i va ser publicat per la discogràfica Kill Rock Stars el 23 de gener de 2001. Entre el llançament del seu segon àlbum, van llançar l'EP Arkansas Heat el 7 de maig de 2002. Movement, segon àlbum d'estudi de la banda, el va seguir un any després i va ser llançat el 6 de maig de 2003. Al novembre de 2003, dos mesos després del llançament del seu primer àlbum en viu Undead In NYC el 9 de setembre, la baterista Kathy Mendonca va deixar la banda per seguir una cursa de llevadora. Hannah Blilie es va unir a la banda per reemplaçar-la.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila