Jimmy Eat World




Jimmy Eat World és una banda nord-americana de rock alternatiu formada el febrer de 1994 a Mesa, Arizona. Ha estat composta, pràcticament des dels seus inicis, per Jim Adkins com a cantant i primer guitarrista; Tom Linton com a segon guitarrista i cantant; Rick Burch al baix i Zach Lind a la bateria.


La banda ha llançat un total de set àlbums d'estudi des de la seva formació el 1994. Jimmy Eat World va llançar una maqueta casset seguida del seu primer EP, anomenat One, Two, Three, Four, el 1994. El seu àlbum debut va ser l'autotitulat Jimmy Eat World, també el 1994, i amb el guitarrista Linton acompanyant Adkins en les veus de les cançons i fins i tot cantant la majoria dels temes de l'àlbum. La banda va signar el 1995 amb Capitol Records, que va llançar el seu segon i tercer àlbum: el 1996 van llançar Static Prevails, que incloïa el seu primer senzill i videoclip "Rockstar"; i el 1999 va aparèixer Clarity, l'àlbum més madur de la banda i l'últim que van llançar amb Capitol.


L'èxit internacional de Jimmy Eat World va arribar el 2001 amb el llançament del seu quart àlbum, Bleed American, el primer després de signar amb DreamWorks Records. L'àlbum va aconseguir col·locar els seus quatre senzills dins del top 20 de les llistes del Billboard nord-americà amb "The Middle", "Bleed American", "Sweetness" i "A Praise Chorus". La banda va llançar el 2004 Futures, i Chase This Light el 2007, tots dos mitjançant Interscope. Invented, va ser llançat el 28 de setembre de 2010. Més tard el seu àlbum, Damage, va ser llançat el 10 de juny del 2013, Integrity Blues va ser llançat el 21 d'octubre de 2016. I recentment va llançar el seu desè àlbum titulat Surviving el 18 d'octubre del 2019.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila