Mr. Mister



Mr. Mister va ser una banda nord-americana d'estil pop rock i soft rock, formada a Phoenix, Arizona, l'any 1982. Van signar contracte l'any 1984, amb RCA Records. Els seus majors èxits van ser les balades Broken Wings, Kyrie i Is It Love, totes de l'any 1985. La banda estava composta per Richard Page a la veu principal i baix, Steve George en teclats / cors, Pat Mastelotto a bateria acústica i electrònica / percussió i Steve Farris a guitarres / cors. Mr. Mister va ser el successor de la banda Pages, liderada per Page i George de 1978 a 1981.


El nom de la banda prové d'una broma sobre l'àlbum de Weather Report Mr. Gone, en què es referien entre ells com a "Mister This" o "Mister That", i finalment van seleccionar "Mr. Mister".


El dijous 18 de febrer de 1988, durant l'emissió del XXIX Festival Internacional de la Cançó de Vinya del Mar a Xile, el baixista i vocalista del grup, Richard Page, va llegir una declaració a favor dels artistes amenaçats, perseguits i castigats per la dictadura militar xilena, cosa que va produir que es tallés l'emissió televisiva del seu xou generant la incredulitat tant dels seus seguidors com del públic en general.


Després de la presentació, l'artista va haver de demanar disculpes públiques al mateix escenari, només minuts després de l'incident.


Mr. Mister es va separar l'any 1990, després d'editar el seu quart i darrer treball en estudi, titulat Pull, a causa de conflictes interns.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila