Rihanna


Robyn Rihanna Fenty (Saint Michael, 20 de febrer de 1988), coneguda simplement com a Rihanna, és una cantant, actriu, dissenyadora i empresària barbadenca. És coneguda per fusionar alguns gèneres caribenys amb música pop i per reinventar la seva imatge a través dels anys. El seu impacte en la cultura popular l'ha portat a convertir-se en una icona de la música i de la moda, pel que fa a ella com la Princesa del R&B i la Reina de la Moda.3 4 Rihanna és a més considerada l'artista musical més influent i reeixida del segle xxi.


Va començar la seva carrera el 2003 quan va fer una audició per al productor musical Evan Rogers. Més tard signaria un contracte de sis àlbums amb Def Jam. El 2005 va llançar el seu àlbum debut Music of the Sun, seguit pel seu segon material discogràfic A Girl Like Me. Va adquirir fama mundial després del llançament del seu tercer àlbum d'estudi, Good Girl Gone Bad (2007). Aquest fet la va convertir en una figura líder de la indústria de la música i un símbol sexual. Posteriorment va continuar expandint la seva discografia i incorporant nous gèneres musicals amb el llançament de Rated R (2009), Loud (2010), Talk That Talk (2011), Unapologetic (2012) i Anti (2016).


Amb més de 50 milions de produccions musicals distribuïdes a tot el món i 200 milions de descàrregues digitals, Rihanna és una dels artistes més venudes de tots els temps.7 8 establint una marca a El llibre Guinness dels rècords. Music», «Disturbia», «Take a Bow», «Rude Boy», «Only Girl (In the World)», «We Found Love», «Diamonds», «Stay» i «Work». El seu treball musical ha estat reconegut amb nombrosos Premis Grammy, Billboard Music Awards, Premis Brit, American Music Awards, entre d'altres.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila