Beret


Francisco Javier Álvarez Beret, (Sevilla; 2 de juliol de 1996), conegut simplement com a Beret, és un cantant espanyol de gènere urbà i pop.

Beret va començar a interessar-se per la música des de ben petit. A primerenca edat va conèixer el rap i el reggae a la vegada de diferents gèneres musicals que sempre s'hi han aferrat i va començar a fer enregistraments casolans que posteriorment publicaria al seu compte de YouTube. El seu estil és una barreja de pop urbà i reggae.


Beret va començar pujant cançons a plataformes digitals el 2013, editades i compostes completament per ell. Va col·laborar també amb rapers com Ambkor o SFDK. Entre el 2015 i el 2016 va publicar cinc mixtapes.


El 2019 va signar amb la discogràfica Warner Music Group, i al cap de poc temps va començar a tenir reconeixement gràcies a la seva cançó Lo siento, i va fer el salt a Llatinoamèrica a través d'una versió del seu senzill Torna al costat del cantant colombià Sebastián Yatra. A l'octubre del 2019, Beret va publicar Prisma, el seu primer àlbum d'estudi, el qual compta amb sis col·laboracions amb Sofia Reyes, Melendi, Pablo Alborán, Vanesa Martín, Sebastián Yatra i DJ Nano. L'àlbum va ser promocionat durant la seva primera gira, Prisma Tour.


Des del llançament d'aquest àlbum ha col·laborat amb més artistes com Aitana, Lola Índigo o Cali & El Dandee. Entre 2020 i 2021 va llançar Encara m'estimes, T'estàs oblidant de mi i Porfa no te'n vagis amb la banda colombiana Morat com a senzills del seu segon àlbum d'estudi.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila