Café Quijano


 

Cafè Quijano és un grup musical espanyol de rock llatí, amb origen a la ciutat de León.


El grup està compost per tres germans, Manuel, Óscar i Raúl, tots ells músics, originaris de la ciutat de Lleó, on al centre de la mateixa són propietaris d'un Cafè Concert el nom del qual dóna títol a una de les seves cançons més famoses: La Lola. És en aquest local on la banda comença a tenir el primer contacte amb el públic tocant en directe.


El 1996, graven una primera maqueta i s'organitza el que serà el seu debut davant el gran públic al Teatre Emperador de León. Tot plegat portarà la banda a captar latenció de la discogràfica Warner, amb qui signen el seu primer contracte discogràfic.


Publiquen quatre CD amb gran èxit. També presenten gales i col·laboren amb importants noms com Ricardo Franco, Armando Manzanero, Humberto Gatica, Kenny O'Brien, David Foster, Raphael, Joaquín Sabina o Céline Dion entre d'altres, a més de les seves incursions en cinema com l'aparició a la pel·lícula Torrente 2 : Missió a Marbella, l'aportació de bandes sonores com la pel·lícula de Disney Lilo & Stitch o les seves múltiples aparicions a la televisió com a la famosa sèrie espanyola Aquí no hi ha qui visqui.


Una cosa important a destacar és la gran tasca que han exercit com a ambaixadors de la seva terra, promocionant la imatge de Lleó arreu del món per fomentar el turisme regional.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila