Calvin Harris



Adam Richard Wiles (Dumfries, Dumfries i Galloway, 17 de gener de 1984), més conegut com a Calvin Harris, és un DJ, cantant i productor britànic. Actualment ocupa el lloc 16 dels 100 millors DJ de la revista DJ Magazine.


El seu àlbum debut, seleccionat per la Indústria Fonogràfica Britànica, I Created Disco, va ser llançat el 2007 i contenia senzills tals com Acceptable in the 80s i The Girls que van ingressar al Top 10 del Regne Unit.


El seu segon àlbum d'estudi Ready for the Weekend va ser llançat el 17 d'agost de 2009 i va aconseguir el número 1 a les llistes musicals del Regne Unit el 23 d'agost. Conté el primer senzill I'm Not Alone, que va ser inclòs a l'UK Top 5 Single, Ready for the Weekend, que va ser llançat el 10 d'agost i el tema Flashback que va ser llançat com el tercer senzill del àlbum el 2 de novembre.


Harris va llançar el seu tercer àlbum d'estudi, 18 Months, a l'octubre de 2012, en què s'inclouen els senzills Awooga, Bounce, Feel So Close, Let's Go, We'll Be Coming Back i Sweet Nothing. Ha compost i produït per a altres artistes com Kylie Minogue, Sophie Ellis-Bextor, Dizzee Rascal, Example, Rihanna (en el seu gran èxit internacional We Found Love), Florence Welch i Cheryl Cole, entre d'altres.


Segons la revista Forbes, Harris va ser el DJ més ben pagat del 2018, recaptant un estimat de 48 milions de dòlars.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila