Camila Cabello



Karla Camila Cabello Estrabao (Cojímar, Cuba, 3 de març de 1997) és una cantautora i actriu cubà-nord-americana.Es va fer coneguda en haver estat part del grup femení Fifth Harmony. El 18 de desembre del 2016 es va anunciar la seva sortida del grup.


Com a solista, Cabello va llançar el 2015, un duet amb el cantant canadenc Shawn Mendes titulat I Know What You Did Last Summer. La cançó va aconseguir el número vint als Estats Units i el número divuit al Canadà i va ser certificada platí per la Recording Industry Association of America (RIAA) dels Estats Units. El 2016, va llançar un segon senzill amb el raper nord-americà Machine Gun Kelly titulat «Bad Things», que va aconseguir el quart lloc al Billboard Hot 100 dels Estats Units. En 2017, va llançar el senzill titulat «Havana», sent aquest la cançó principal del seu àlbum debut Camila. El mateix va aconseguir posicionar-se en el primer lloc del Billboard Hot 100 als Estats Units, ia diversos països incloent Canadà, Austràlia i el Regne Unit. A més de posicionar-se al top 10 en nombrosos països, el senzill va ser certificat or i platí a catorze països.


Al gener de 2018, Cabello va treure a la venda el seu àlbum debut Camila, que va debutar al número u al Canadà i al Billboard 200 als Estats Units.10 L'àlbum pop influenciat per la música llatina va ser ben rebut per la crítica i va obtenir una certificació platí de la RIAA. El duet de Cabello amb Mendes el 2019, «Senyoreta», es va convertir en el seu segon senzill a encapçalar el Billboard Hot 100. El seu segon àlbum d'estudi, Romance (2019), va assolir el lloc número tres a la llista Billboard 200 i el número un al Canadà.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila