Carly Rae Jepsen



Carly Rae Jepsen (Mission, Colúmbia Britànica; 21 de novembre del 1985) és una cantautora canadenca. El 2007 va obtenir el tercer lloc a la cinquena temporada de Canadian Idol i va formar part de la gira de concerts Canadian Idol Top 3.


Poc després de competir a Idol, firmà un contracte discogràfic amb Fontana i MapleMusic, i llançà el seu àlbum debut Tug of War el 30 de setembre del 2008. Tres anys més tard llançà un nou senzill titulat Call Me Maybe que fou llançat per 604 Records, i seguit pel llançament del seu primer EP Curiosity el 14 de febrer del 2012. Call Me Maybe rebé una bona acollida comercial arribant al primer lloc tant al Billboard com al Canadian Hot 100. El senzill també arribà a ser número u a Austràlia, Irlanda i al Regne Unit. Jepsen firmà amb Interscope Records el 2012. Més tard va publicar una nova cançó, "Good Time", amb Owl City, també molt escoltada.


Jepsen esmenta una mescla de rock clàssic i bandes alternatives que afaiçonaren el seu gènere musical, com ara James Taylor, Bruce Springsteen, Van Halen, Kimbra, La Roux i Robyn.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila