Des'ree



Desirée Annette Weeks (Londres, Anglaterra, 30 de novembre de 1968) de nom artístic Des'ree, és una cantant i compositora britànica, de soul i R&B contemporani. És una de les artistes més importants d'aquests gèneres musicals a la dècada dels 90. És molt coneguda pels seus èxits "Feel So High" (cançó per a la qual es van gravar tres vídeos musicals diferents), "You Gotta Be", "Life ", i "Kissing You" (de la banda sonora de la pel·lícula Romeo i Julieta). El 1999, a la gala dels Brit Awards va rebre el premi a la Millor Artista Britànica a Solitari.


Va passar els seus primers anys de vida a Barbados (illa natal del seu pare), fins que va tornar amb la família al sud de Londres. Amb 14 anys va tornar de nou a Barbados, on va estar tres anys amb la seva família. Els seus pares la van introduir al reggae, el calipso i el jazz. Va ser aleshores quan va decidir dedicar la seva vida completament a la música.


Àvida lectora des de molt joveneta, aviat es va trobar passant de llegir poesia a escriure-la, condensant tot el que havia après de la seva cultura, història i experiència a la vida i traslladant-ho a la música.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila