Diana King



Diana King (8 de novembre de 1970, Spanish Town, Jamaica) és una cantant i compositora de reggae fusion, qui específicament realitza una barreja de R&B, Reggae, Pop i Dancehall. Ella és originària de Jamaica i la seva mare és d'origen Indi i el seu pare és d'Àfrica.


Després de participar a la cançó "Respect" de l'àlbum Ready to Die (1994) de Notorious B.I.G., va signar un contracte d'enregistrament amb Sony Music. El seu primer senzill va ser "Shy Guy", que va ser coescrit i produït per Andy Marvel, del seu àlbum debut Tougher Than Love, que es va convertir en un èxit, aconseguint el lloc #13 al Billboard Hot 100 i sent certificat d'or per la RIAA als Estats Units.


També arribant al lloc #2 a UK Singles Chart, així com el lloc #1 a l'European Hot 100 Singles, arribant a vendre prop de cinc milions de singles a tot el planeta. El senzill es va fer per a la banda sonora de la pel·lícula de 1995, Dos policies rebels. "Shy Guy" també va estar en el lloc #1 a la influencial estació radial Japonesa J-Wave el 1995.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila