Dvicio

 


El quintet, compost per Andrés i Martín Ceballos, Alberto González (Missis), Luis Gonzalvo i Ignacio Gotor (Nacho), va fitxar el 2013 per la companyia discogràfica Sony Music. El març del 2014 va sortir al mercat el seu primer senzill, Paraíso, amb una gran repercussió en ràdios i televisions d'Espanya i Llatinoamèrica.


Els membres de Dvicio van créixer escoltant cançons d'U2 o Dire Straits, encara que les seves preferències s'hagin de buscar en bandes més recents com El Canto del Loco, Maná, Pereza o Coldplay.


El 2009 van començar a tocar junts sota el nom de Temps Límit amb què van gravar els seus primers temes, com 'Darrere de las meves miedos' o 'Dueña de la mente'.


Dos anys més tard van guanyar el concurs de maquetes d'ABC Punto Radio i es van donar a conèixer a YouTube amb la cançó 'Titanium', que va aconseguir més de 282.451 visites.


Abans de posar al mercat 'Paraíso', el tema es va convertir en protagonista d'una campanya viral empresa per McDonald's a Espanya, ballat pels 23.000 empleats de la companyia en un flashmob promocional d'una nova plataforma d'esmorzars.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila