Fairground Attraction



Fairground Attraction va ser un grup britànic de música acústica, folk i pop actiu des del 1987 al 1990.


Va ser especialment conegut pel seu exitós senzill Perfect, i per servir de plataforma de llançament del seu líder i vocalista Eddi Reader.


Quan la banda preparava el que seria el seu segon àlbum, les discussions a l'estudi d'enregistrament, que es produïen durant la llarga gira en què s'havia embarcat el grup, van portar els seus components a trencar el projecte. Vuit d'aquestes cançons van sortir a la llum el 2003, quan es va editar el disc en viu Live in Kawasaki, gravat a la gira japonesa prèvia a la desintegració de la banda. Els temes són: "Waltz Continues", "Don't Be A Stranger", "Dangerous", "That's Why The Willow Weeps", "Home to Heartake", "Broken By A Breeze", "Fear Is The Enemy Of Love " i "Goodbye To Songtown". Mark E. Nevin, compositor del grup, va regravar aquestes cançons al grup Sweetmouth, amb Brian Kennedy com a vocalista.


El grup va debutar el 1988 amb l'àlbum First of a million kisses. El disc incloïa la cançó Perfect, que va arribar a ser número u de vendes al Regne Unit el maig d'aquell any. També va arribar al capdamunt de la llista Els 40 Principals el 8 d'octubre de 1988. Reader havia treballat anteriorment amb Annie Lennox i Gang of Four. Eddi Reader es va estrenar en solitari el 1992 amb el títol de Mirmama, al qual seguirien Candyfloss and Medicine (1996), Angels & Electricity (1999), Simple soul (2001), Eddi sings the songs of Robert Burns (2003), Peacetime ( 2007) i Love Is The Way (2009).

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila