Fine Young Canibals



El grup es va formar el 1984 a Birmingham, Regne Unit, en dissoldre's un grup de cert èxit anomenat The Beat, dos dels seus integrants, Cox i Steele decideixen emprendre aquesta nova aventura musical.


L'àlbum debut de la banda va veure la llum el 1985, d'ell se'n van extreure dos singles, que van ser un èxit a Anglaterra, els senzills titulats "Johnny Come Home" i un cover d'Elvis Presley "Suspicious Minds".


Fine Young Cannibals apareixen com la banda sonora de la comèdia del 1987, Tin Men, ambientada a Baltimore, Maryland el 1963. Cox i Steele van publicar un senzill sota el nom de Two Men, Drum Machine i Trumpet el 1988, titulat "Tired Of Getting Pushed Around", que va aconseguir el lloc #18 a l'UK Singles Chart i va ser molt popular en els US. Dance chart.


Durant aquest temps, Gift va participar en la pel·lícula de Sammy and Rosie Get Laid.


Els seus majors èxits van ser "She Drives Me Crazy" i "Good Thing", extrets de l'àlbum de 1989 The Raw & The Cooked. Tots dos van arribar al número u a les llistes dels EUA. The Raw & the Cooked va incloure tres cançons que la banda havia gravat per a Tin Men (inclòs "Good Thing"), i la seva versió dels Buzzcocks "Ever Fallen in Love (With Someone You Shouldn't've)" gravat per a la pel·lícula Something Wild.


Fine Young Cannibals es va separar el 1992, encara que breument va tornar a l'estudi el 1996 per gravar un nou senzill, The Flame, que vindria a completar la seva recopilació de grans èxits, ocupant un dels millors llocs aquest mateix any.


Roland Gift va reactivar el nom i la banda va realitzar una gira el 2000 amb Gift Roland i Fine Young Caníbals, llançant el seu debut autotitulat àlbum en solitari el 2002. Els seus èxits més importants a Europa i als charts dels Estats Units van ser "Johnny Menja Home", "She Drives Me Crazy", "Good Thing" i "Don't Look Back".

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila