Fools Garden



Fools Garden és una banda de rock alternatiu oriünda de Pforzheim, Alemanya. Va ser creada el 1991 per Peter Freudenthaler (veu) i Volker Hinkel (guitarres) sota el nom Fool’s Garden. La formació es completava amb Thomas Mangold al baix, Roland Röhl en teclats i Ralf Wochele en bateria.


En 1995 van llançar Dish of the Day, aconseguint èxit massiu a Europa i Àsia amb el senzill "Lemon Tree".


El 1997 surt el disc Go and ask Peggy per the principal thing, el qual conté novament un cover de The Beatles, aquesta vegada del tema “Martha my dear”. L'any 2000 surt a la llum el disc For Sale, seguit el 2003 per 25 Miles to Kissimmee, que seria l'últim àlbum editat amb tots els membres originals de la banda.


Després del llançament, Thomas Mangold, Roland Röhl i Ralf Wochele abandonen el grup i són reemplaçats per Dirk Blümlein, Claus Müller i Gabriel Holz (qui després se n'aniria el 2007). A partir d'aquests canvis la banda abandona l'apòstrof del nom i passa a anomenar-se simplement Fools Garden.

El primer disc de la nova formació es va anomenar Ready for the real life i va ser editat en 2005. Per a molts crítics i fanàtics és considerat com el millor àlbum de la banda. Finalment, el 2009, editen un àlbum recopilatori dels seus millors temes, anomenat High times - The best of Fools Garden, que inclou un tema inèdit.




L'àlbum Who Is Jo King? va ser publicat a l'octubre de 2012. El 2015, la banda va llançar el disc Flashback, que conté versions de cançons populars en les dècades de 1980 i 1990 (com Ordinary World, Sailing on the Seven Seas i Enjoy the Silence, entre d'altres) a més d'una regrabació del seu major èxit, rebatejat "Lemon Tree (2.0 Version)" i algunes cançons pròpies.




La banda ha pres el costum de fer versions de clàssics del rock 'n' roll durant les seves presentacions en viu (per exemple Ticket to Ride de The Beatles, o My Generation de The Who).

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila