Vonda Shepard



Vonda Shepard va néixer el 7 de juliol de 1963. És una cantant dels Estats Units molt coneguda a causa del paper que va ocupar a la sèrie Ally McBeal, en la qual expressava els sentiments d'Ally a través de les seves cançons. Toca el piano, la guitarra i el baix.


Vonda Shepard va néixer a Nova York, però la seva família es va mudar a Califòrnia quan era força jove. Des d'una edat primerenca va tenir agudesa al piano, fent música de fons per a cantants, cosa que li va permetre aconseguir el seu primer contracte d'enregistrament.


El seu primer disc va aparèixer el 1987 quan va gravar en duet amb Dan Hill l'àlbum Can't we try. Va llançar el seu primer àlbum autitulat el 1989, amb una petita fanfàrria. El seu tercer àlbum va ser molt aclamat, i després va començar la seva aparició a Ally McBeal, després dels contactes que va sostenir amb el creador David I. Kelley. El 2000 Vonda va interpretar juntament amb Anastacia la cançó "Love is Alive", del primer disc d'Anastacia, Not that Kind


Gràcies a aquestes aparicions, va començar a gravar recopilacions de les cançons que s'usaven a la sèrie, ia més va treure tres discos aprofitant les seves aparicions al programa, que eren els que s'usaven en cada moment de la vida Ally, la protagonista.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila