Imagination



Imagination va ser un trio britànic de soul, funk i post-disco que va aconseguir un notable èxit a inici de la dècada dels 80. Van tenir èxits a les llistes de 28 països, van guanyar quatre discos de platí, nou discos d'or i més d'una dotzena de discos de plata arreu del món entre 1981 i 1983.


El vocalista Leee John estava treballant com a vocalista de suport per a les bandes The Delfonics, Chairmen of the Board, The Velvelettes i The Elgins, quan es va trobar amb Ashley Ingram, un guitarrista i baixista (Northampton, 27 de novembre de 1960). John i Ingram es van fer duo de composició i van decidir començar amb el seu propi grup exòtic, enganxós, sexy i eròtic, treballant en una banda de curta durada anomenada Fizzz. En una audició per a una altra banda de curta durada, Midnight Express, ells van trobar el baterista Errol Kennedy (Montego Bay, 9 de juny de 1953), que havia après a tocar la bateria a Boys' Brigade i Air Training Corps.


Format el 1981, el trio va presentar una maqueta amb el tema Body Talk als productors discogràfics Jolley & Swain. Va ser llançada com a senzill a l'abril de 1981 sobre el nom del grup Imagination, un nom que el trio va escollir com un tribut a John Lennon. La cançó va arribar a ser núm. 4 a les llistes de senzills del Regne Unit el maig de 1981, venent 250.000 còpies al seu país i va estar divuit setmanes al Top 50. Van publicar dos senzills més aquell any, In and Out of Love ( setembre) i Flashback (novembre), els quals arribaran al n.º 16, tots inclosos al seu àlbum debut, Body Talk.


El seu major èxit, Just an Illusion, va arribar al n.º 2 al març de 1982. El 1986 va ser usada com a cançó final de la pel·lícula nord-americana F/X.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila