Luísa Sobral



Luísa Maria Vilar Braamcamp Sobral (Lisboa, 18 de setembre de 1987), coneguda simplement com a Luísa Sobral, és una cantant i compositora portuguesa. Va compondre la cançó Amar pelos dois, interpretada pel seu germà Salvador Sobral, que va guanyar el Festival de la Cançó d'Eurovisió 2017.


Va sortir de l'anonimato en 2003, amb 16 anys, com participant en el programa Ídols, de la Sociedade Independente de Comunicação on va quedar en tercer lloc. Poc temps després va viatjar als Estats Units per estudiar a la Berklee College of Music, on va acabar la llicenciatura el 2009.


Va estrenar l'àlbum, The Cherry On My Cake, el 14 de març del 2011, que en la primera setmana va aconseguir la tercera posició de les taules a Portugal. i després amb el seu àlbum There's a Flower in My Bedroom, el 2013 va quedar en segona posició a les taules a Portugal. El 2012, és la tercera artista portuguesa a actuar al programa Jools Holland, presentant cançons seves i dividint l'escenari amb Melody Gardot. Sobral va fer també algunes de les obertures de la cantant nord-americana.


El 2012 va gravar amb Alejandro Sanz (Bailo con vos) i David Fonseca It Shall Pass. I el 2016 va llançar el seu àlbum Luísa va sortir presentat en viu al país. El disc va ser gravat a Los Angeles, al United Recording Studios, on a la producció va estar Joe Henry, guanyador de tres Premis Grammy.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila