No me pises que llevo Chanclas



No me pises que llevo Chanclas és un grup musical espanyol de pop rock format el 1986 a Los Palacios i Villafranca (Sevilla), convertint-se en el grup que més va vendre a Andalusia el 1990, amb el seu particular estil de pop humorístic anomenat Agropop.


Les seves primeres actuacions a televisió, van ser tant a Canal Sud a "Para que veas", com a "Saque Bola", ia Televisió Espanyola, per al circuit andalús, ia nivell nacional, al programa Rockopop, el 1989, a més de programes estiuencs.


El 1992 la banda al complet presentava un programa vespertí els dissabtes a la tarda al canal de televisió autonòmic Canal Sur, anomenat I tu de qui ets, on interpretaven cançons dels seus discos, improvisacions, o presentaven nous artistes ("els telenoveles") . Aquesta aventura televisiva va continuar en solitari el 2001 quan Pepe Begines va presentar la primera etapa de De punta a terme a Canal 2 Andalusia.


El 2009, Pepe Begines va anunciar que publicaria nou disc es va anomenar Superheroi agropó i que es va estrenar amb el senzill 24 hores a Internet. El seu retorn va tenir una bona acollida arribant a estar al n.º 1 a Canal Fiesta Radio.


Des d'aquest disc, la banda està reunida en la seva versió més petita, ja que només hi són Pepe Begines a la veu, Álvaro Begines a la guitarra, amb Salvador Romero, baixista i compositor de la música i Pepe Lineros a la bateria, acompanyats de músics destudi i de directes.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila