Take That



Take That és una boy band de pop britànica actualment composta per Gary Barlow, Mark Owen i Howard Donald. Segons la pàgina oficial de Los 40 probablement gravaran nova cançó el 2023 i el 2024 faran un tour


Dos components més que van pertànyer al grup en el passat van ser Robbie Williams (que es va separar de la banda el 1996, encara que anys després tornaria a col·laborar amb el grup al disc Progress i la seva corresponent gira) i Jason Orange que va anunciar la seva marxa al setembre del 2011 i que actualment no manté cap contacte amb la banda.


En total, el grup ha tingut 28 top 40 singles i 16 senzills Top 5 al Regne Unit sol, dels quals 12 han aconseguit el número 1, a més de comptar amb set àlbums número 1. En el pla internacional, la banda ha tingut 54 èxits número ui 35 àlbums número 1. Va dominar les llistes del Regne Unit a la primera meitat de la dècada de 1990, guanyant diversos premis BRIT amb dos dels àlbums més venuts de la dècada: Everything Changes i Greatest Hits.


El 9 de maig de 2006, es va anunciar que el grup estava preparat per gravar nou material junts, una vegada més, el seu quart àlbum d'estudi, Beautiful World, va ser llançat el 2006 i va ser seguit per The Circus, el 2008. un nou èxit com una banda de quatre, anotant una cadena d'èxits de les llistes al Regne Unit i Europa, mentre que prenent el nombre de discos venuts a 45 milions a tot el món.


Robbie Williams va tornar a Take That el 2010 al sisè àlbum d'estudi de la banda, Progress. Va ser llançat el 15 de novembre d'aquell any i es va convertir a l'àlbum més venut del segle XXI, el segon més venut àlbum de la història britànica.


Des del 2011, Take That ha establert el nou rècord de la gira més ràpidament venuda de tots els temps al Regne Unit amb Progress Live, superant el rècord anterior establert per la seva gira Circus el 2009, va guanyar el premi BRIT com a Millor grup britànic, i van ser nomenats com a artista d'Amazon música més venuda de tots els temps. El 2012, la banda es van donar a conèixer per la revista Forbes com les estrelles de la música de majors ingressos al món ocupant el cinquè lloc. El mateix any, the Official Charts Company va revelar l'artista de més venda en la història britànica de senzills amb Take That actualment col·locat al 15 en general, per la qual cosa és la boy band més reeixida en la història de llistes del Regne Unit des els Beatles.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila