Toni Braxton



Toni Michelle Braxton (Severn, Maryland; 7 d'octubre de 1967) és una cantant, escriptora, pianista, actriu i filantropa nord-americana.


Coneguda per ser una de les exponents més grans del gènere R&B. Braxton ha estat guardonada amb diversos premis de l'entreteniment, entre els quals set American Music Awards, cinc Billboard Music Awards i set premis Grammy al llarg de tota la seva carrera. El 2017 va rebre el premi llegenda als Soul Train Music Awards, a més de ser la primera dona a rebre aquest premi.


Braxton va començar la seva carrera com a solista el 1993, publicant el seu homònim àlbum debut que va aconseguir el número u a la llista Billboard 200 dels discos més venuts als Estats Units. L'èxit va continuar amb el seu segon àlbum Secrets el qual conté la cançó Un-Break My Heart, balada que es va convertir en tot un èxit mundial i va aconseguir posicionar Toni Braxton com una estrella internacional. En total s'estima que l'àlbum Secrets arriba als vint milions de còpies venudes a tot el món.


Després d'enfrontar una fallida i problemes legals amb el seu segell discogràfic, Braxton publica un nou àlbum The Heat, llançat l'any 2000 que aconsegueix repetir l'èxit dels seus antecessors. Anys després publica dos nous àlbums d'estudi More Than a Woman, publicat sota el segell d'Arista Records i Libra, sota el segells de Blackground Records, però tots dos han tingut la mínima repercussió a l'escena musical.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila