Triángulo de Amor Bizarro



Triángulo de Amor Bizarro és una banda gallega d'indie rock, noise rock i post-punk formada el 2004.

El grup es va formar a La Corunya encara que els seus membres són de diferents llocs del Barbanza, i de La Corunya. Prenen el seu nom de la cançó Bizarre Love Triangle del grup britànic New Order. Abans de l'enregistrament del seu primer disc, Triangle d'Amor Bizarro va gravar dues maquetes autoproduïdes que van arribar a les semifinals del concurs de maquetes Projecte DEMO del Festival Internacional de Benicassim dos anys seguits, el 2004 i el 2005. Al començament el grup era un quartet , derivant amb el temps en un quintet abans de l'enregistrament del seu primer disc, en què es formaran com a trio, fins a l'entrada d'Oscar Vilariño i Rafael Mallo, amb la sortida de Julián Ulpiano (bateria) el 2009.


Quan fitxen pel segell Mushroom Pillow, graven el seu primer disc, Triangle d'Amor Bizarro (2007), amb el tècnic Carlos Hernández, conegut per la producció de discos de música independent de bandes ben conegudes com Los Planetas, Sr. Chinarro o Mercromina. El disc va recollir molt bones crítiques entre la premsa especialitzada, apareixent en els primers llocs entre els discos espanyols de 2007 (lloc 2 a la revista Mondosonoro i el 9 a Rockdelux). A més també va ser recollit entre els millors de la dècada als mitjans musicals més influents, com Rockdelux, Mondosonoro, Jenesaispop i altres.


Aquest mateix any es publica també El Hombre del siglo V, disc en què es compilen les cançons de les seves dues maquetes juntament amb tres noves.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila