Will Smith



Willard Carroll Smith II (Filadèlfia, Pennsilvània; 25 de setembre de 1968), més conegut com Will Smith, és un actor, còmic, raper, productor cinematogràfic i productor discogràfic nord-americà. Ha tingut èxit en les seves dues facetes artístiques: sent guanyador d'un Premi Óscar amb dues nominacions prèvies, nominat a quatre Premis Globo d'Or i ha guanyat quatre Premis Grammy.


A finals dels anys 1980, va aconseguir una modesta fama com a raper, amb el nom de The Fresh Prince. El 1990, la seva fama va augmentar dràsticament, quan va protagonitzar la sèrie de televisió El principe del rap, on interpretava una versió fictícia de si mateix, i que es va transmetre durant més de mitja dècada (1990-1996) a la NBC i s'ha retransmès de forma permanent a diverses cadenes. A mitjan els anys 1990, va passar de la televisió al cinema, i va actuar en nombroses pel·lícules que van aconseguir un gran èxit de taquilla. També va rebre un premi especial per la seva aportació a la música dins del cinema a la Gala dels Premis Principals de 2007.


El 2013, va adquirir els drets per als Estats Units del programa de televisió espanyol El hormiguero, presentat per Pablo Motos.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila