GrandMaster Flash



Joseph Saddler (Bridgetown, Barbados, 1 de gener de 1958), més conegut com a Grandmaster Flash, és un músic i DJ nord-americà de hip hop. Se'l reconeix com un dels pioners en les tècniques de punxar i barrejar típiques del hip hop.


Grandmaster Flash and the Furious Five van entrar al Rock and Roll Hall of Fame el 2007, convertint-se en el primer grup de hip hop al qual se li va concedir aquest honor.


Els pares de Saddler van jugar un rol important en el seu interès per la música. El seu pare era un gran aficionat a la música negra nord-americana i als sons caribenys. Quan era un nen, a Saddler el fascinava la col·lecció de discos del seu pare. L'interès primerenc de Saddler per ser DJ segurament vingui d'aquesta fascinació pel col·leccionisme del seu pare, així com pel desig de la seva mare per educar-lo en alguna cosa relacionada amb l'electrònica. Després de l'institut, es va introduir a la primera escena de DJs de Nova York, anant a les festes que organitzaven els pioners d'aquest moviment.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila