Silver Convention



Silver Convention va ser un grup de música disco alemany dels anys 1970. La banda es deia originalment "Silver Bird Convention" o "Silver Bird".


El grup va ser fundat a Munic pels productors i compositors Sylvester Levay i Michael Kunze. "Silver" és, de fet, el sobrenom de Sylvester Levay. Usant cantants "rendades" per als seus primers enregistraments, van llançar una cançó reeixida al Regne Unit el 1974 amb la cançó "Save Me". Va ser llavors quan es van adonar que necessitarien trobar una cara pública per a allò que era llavors un grup d'estudi.


Reclutaren les vocalistes Linda Thompson (nom real Linda Überlherr, que apareixia als seus discos de solista com Linda G. Thompson), Penny McLean (nom real Gertrude Wirschinger) i Ramona Wulf (nom real Ramona Kraft).


Com "Silver Convention" van tenir dos èxits als Estats Units. "Fly, Robin, Fly", de la qual la lletra completa consistia de només sis paraules, va passar tres setmanes al #1 el 1975, i li va valer al grup un Premi Grammy. Inicialment la cançó es deia Run, Rabbit, Run. Tot i això, moments abans de l'enregistrament, els escriptors la van canviar al que avui coneixem com "Fly, Robin, Fly". El seu següent èxit, "Get Up and Boogie" va passar tres setmanes al #2 en 1976. El seu següent senzill, "No No Joe", només va aconseguir el #60 al setembre de 1976. Els següents senzills llançats pel trio van intentar duplicar el so que els havia fet breument reeixits, però van ser només èxits menors.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila