The Four Seasons



The Four Seasons és una banda nord-americana de rock i pop formada l'any 1960 a Newark, Nova Jersey. Des de 1970, també se'ls coneix de vegades com a Frankie Valli i els Four Seasons. La banda va evolucionar a partir d'una banda anterior anomenada The Four Lovers, amb Frankie Valli com a cantant principal, Bob Gaudio als teclats i la veu de tenor, Tommy DeVito a la guitarra solista i la veu de baríton, i Nick Massi al baix i al baix. En gairebé tots els seus èxits de la dècada de 1960, van ser acreditats com a The 4 Seasons.


El nom legal de l'organització és Four Seasons Partnership, formada per Gaudio i Valli, i es va prendre després d'una audició fallida l'any 1960. Tot i que els membres de la banda han anat i vingut, Gaudio i Valli segueixen sent les constants de la banda, amb cadascun d'ells propietari del 50% del grup. l'acte i els seus actius, incloent pràcticament tot el seu catàleg de gravacions. Gaudio ja no toca en directe, deixant Valli com l'únic membre original de la banda que encara gira a partir del 2022.


La formació original de la banda va ser incorporada al Saló de la Fama del Rock and Roll el 1990 i es va unir al Saló de la Fama del Grup Vocal el 1999. Són un dels grups musicals més venuts de tots els temps, amb 100 milions de venuts estimats. rècords a tot el món.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila