Itaca Band



Itaca Band és un grup de música de Montcada i Reixac consolidat l'any 2008. Les seves cançons barregen l'ska amb el reggae i la música llatina.


El seu projecte musical neix el 2006 amb Albert García, Marta Trujillo, Kel Sangüesa, Jordi Sanz i Pol Verbón, però es consolida l'any 2008 amb l'entrada de dos nous membres: Pere Mercader i Pau Lobo (un percussionista i un teclista). Els músics de Montcada comencen els seus concerts i, un any després, guanyen el premi Connecta gràcies al qual enregistren “Malas lenguas” als estudis Mas Ventós per Carles Pérez. És en aquest moment que realitzen el seu primer videoclip, del tema “I just can't”.


El 2013 és un dels anys més importants de la seva trajectòria. Llancen el seu segon disc, “Rema”, als estudis Atlàntida i inicien la seva gira amb un concert gratuït a la Sala Apolo. La cançó “Rema” és escollida com una de les 10 cançons de l'any per Enderrock, i el grup queda finalista als premis ARC de La Vanguardia.[cal citació] La banda incorpora una secció de vents. Amb l'entrada a la discogràfica Propaganda pel Fet! Itaca Band es professionalitza i consolida el seu directe.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila