The Hues Corporation



The Hues Corporation va ser un trio nord-americà de pop i soul, format a Santa Monica, Califòrnia el 1969. Són coneguts sobretot pel seu senzill "Rock the Boat" de 1974, que va vendre més de 2 milions de còpies.

Abans d'aconseguir l'èxit general, van ser l'acte d'obertura d'una llista de caps de cartell que incloïa Frank Sinatra, Milton Berle, Nancy Sinatra i Glen Campbell. La banda original tenia una formació de tres cantants i tres sidemen. Els sidemen eren Joey Rivera dels Checkmates; Monti Lawston; i Bob "Bullet" Bailey, abans dels Leaves. Bailey, Rivera i Lawston van deixar la banda per formar Goodstuff.


El nom del grup era un joc de paraules a la Howard Hughes Corporation, amb el "color" (sinònim de "color"). Els membres de la banda en el moment del seu primer disc eren St. Clair Lee (nascut Bernard St. Clair Lee, 24 d'abril de 1944 a San Francisco, Califòrnia; mort el 8 de març de 2011), Fleming Williams (nascut el 26 de desembre de 1943 a Flint). , Michigan; mort el 15 de febrer de 1998) i Hubert Ann Kelley (nascut el 24 d'abril de 1947, Fairfield, Alabama). L'opció original per al nom del grup va ser The Children of Howard Hughes, que el seu segell discogràfic va rebutjar.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila