Wild Cherry



Wild Cherry va ser una banda de funk rock que va tenir gran èxit l'any 1976 per la seva cançó Play That Funky Music.


Rob Parissi (veu principal i guitarra) es va criar a la ciutat del molí d'acer de Mingo Junction, Ohio. Parissi es va graduar de la Mingo High School el 1968. Rob va formar la seva primera banda el 1970 a Steubenville, Ohio, una milla la nord de Mingo Junction al llarg del riu Ohio. El nom del grup Wild Cherry va ser presa d'una caixa de pastilles per a la tos, mentre que Rob estava recuperant-se d'una breu estada a l'hospital. 

Després que els membres originals abandonessin la banda, va haver-hi altres membres que també van tenir molt èxit, com la cosina de Tob, Coogie Stoddart - guitarra, cors i Joe Buchmelter al baix.


Diversos altres registres van ser publicats sota la seva pròpia etiqueta, incloent "You Can Be High (But Lay Low)", en una data desconeguda, i "Something Special On Your Mind", de 1971. La música en aquesta etapa és el rock pur, no el funk. Wild Cherry finalment va guanyar un contracte d'enregistrament amb Brown Bag Records. Diversos donem i senzills van ser produïts incloent "Get Down", de 1973 (re-llançament de l'etiqueta anterior), i "Show Me Your Badge", de 1973.


Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila