Disturbed



Disturbed és una banda de heavy metall i nu metall formada a Chicago, Illinois, per David Draiman (veu), Dan Donegan (guitarra), John Moyer (baix) i Mike Wengren (bateria). Els seus exintegrants són el cantant Erich Awalt i el baixista Steve Kmak.


Fundada el 1994 sota el nom de Brawl, i només fins al 1996 quan David Draiman va ser contractat com a nou vocalista va canviar el seu nom a Disturbed. Van començar com una banda de nu metall però després van mostrar fortes influències del heavy metall incorporant solos i riffs de guitarra més tècnics.


Fins a l'abril de 2017, han venut 16 milions d'àlbums a tot el món, convertint-se en un dels més grans taquillers en els darrers anys. La banda ha llançat sis àlbums d'estudi, cinc dels quals han consecutivament debutat al número u a la llista Billboard 200. Disturbed ha guanyat diversos reconeixements, tenint 1 disc de plata, 19 discos de platí, 2 senzills d'or i un senzill platí.


La banda va entrar en recés des de l'octubre del 2011, durant el qual els membres de la banda es van centrar en diversos projectes paral·lels, retornant el juny de l'any 2015, amb el llançament del seu primer àlbum en cinc anys, Immortalized, el 21 d'agost.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila