Pedro Capó



Va néixer el 14 de novembre de 1980 a San Juan, Puerto Rico. És fill de Bobby Capó, Jr i María Insulsa. És nét del cantant espanyol-puerto-riqueny Bobby Capó i de la Miss Puerto Rico 1948 Irma Nydia Vázquez.Estudià al Col·legi Calasanz. Va començar a tocar guitarra a primerenca edat i ràpidament es va convertir en un dretà a l'instrument. Més tard va ser guitarrista i es va convertir en la veu principal del grup Marka Registrada.


Capó va residir a Nova York, on va protagonitzar produccions musicals, entre elles, The Sweet Spot al Teatre Apollo i la reeixida producció musical CELIA: La vida i la música de Celia Cruz, d'Off-Broadway.3 També ha protagonitzat les pel·lícules Shut Up And Do It i Paraiso Travel, dirigida per Simón Brand i on és coprotagonista amb John Leguizamo.


Mentre la banda continuava durant anys, Capó es va separar i es va mudar a Nova York, on va seguir una carrera al teatre musical, apareixent en produccions com The Sweet Spot i Sucre! Celia: La vida i la música de Celia Cruz. També es va embarcar en una carrera discogràfica en solitari. El seu àlbum debut, Foc i Amor (2005), va ser llançat en el segell independent Racy Music. Posteriorment va ser rellançat a Sony Music el 2007 amb una portada alternativa i una llista de cançons. Mentrestant, Capó va reprendre la seva carrera com a actor, apareixent a les pel·lícules Shut Up and Do It! (2007) i Paraiso Travel (2008).


En 2009 va cantar «Estic enamorat» juntament amb la cantant mexicana Thalía, cançó que va aparèixer a l'àlbum Primera fila: Thalía,[cita requerida] i «Si tu m'ho demanes» amb la cantant porto-riquenya Kany García.[cita requerida]


El 2017 Capó es va unir a diversos artistes, com Jennifer Lopez, Gloria Estefan i Rita Moreno, a Almost Like Praying de Lin-Manuel Miranda. Tots els guanys de la cançó van beneficiar la Hispanic Federation i els seus esforços per ajudar les persones afectades per l'huracà Maria a Puerto Rico.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila