Razorlight



Razorlight és una banda britànica d'indie rock format Johnny Borrell després que aquest abandonés The Libertines. Després d'un important canvi de formació, on Johnny Borrell es manté com a únic membre original i un recés indefinit, marcat per la breu carrera en solitari de Borrell juntament amb Zazou.

La banda es va formar l'estiu del 2002, però no va ser fins al 2003 quan van signar el primer contracte discogràfic, van fitxar per Mercury Records.


El 28 de juny de 2004 va aparèixer el seu disc debut, Up all night, produït per Steve Lillywhite i John Cornfield, arribant a la posició número 3 a l'UK album charts. La crítica en general va ser bona, rebent bones crítiques de Nme, revista Q i Billboard, encara que van ser acusats de manca d'imaginació i originalitat per suposadament copiar idees de les seves influències, com The Strokes.


El grup va aconseguir gran èxit a l'escena londinenca. La gran demanda va obligar el grup a tocar en demostracions de suplement, incloent un concert a Alexandra Palace per a més de 7000 persones. L'àlbum va rebre gran publicitat al Regne Unit. Up All Night és reconegut ara com un dels àlbums preeminents de 2004.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila