Special Interest



Special Interest és una banda de punk de Nova Orleans, Louisiana, que està formada per Alli Logout a la veu, Maria Elena a la guitarra, Nathan Cassiani al baix i Ruth Mascelli al sintetitzador i caixa de ritmes. A les entrevistes, s'han descrit a si mateixos com a "no conformes al gènere", inspirant-se en diversos tipus de música; els crítics han descrit la seva música com una barreja de pop, disco, house, glam i punk. La banda ha crescut un seguit de culte i és coneguda per les seves actuacions en directe d'alta intensitat.


Han publicat tres àlbums de llarga durada, un àlbum de demostracions i un àlbum de remixes en segells independents. El 2021 van anunciar que havien signat amb Rough Trade Records.


El seu tercer àlbum, Endure, va rebre un avís crític important, incloent una crítica de "Millor música nova" de Pitchfork, la designació d'"Àlbum de la setmana" de BrooklynVegan i quatre estrelles de The Guardian.[ Va rebre una puntuació de Metacritic de 84, que indica " aclamació universal".

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila