Weyes Blood



Natalie Mering (Santa Mònica, Califòrnia, 11 de juny de 1988), més coneguda pel seu nom artístic Weyes Blood, és una cantant, compositora i multiinstrumentista nord-americana. Ha llançat quatre àlbums d'estudi, tres esteneu plays i dirigit els seus propis vídeos musicals.


Natalie Mering va néixer a Santa Mònica, Califòrnia i va créixer a Doylestown, Pennsilvània. Tant els seus germans com els seus pares són músics i la música va jugar un paper important a la seva infància. El seu germà gran, Zak Mering, és també un artista, productor i compositor sota l'àlies Raw Thrills.


Als 15 anys, Mering va començar a utilitzar el nom artístic Wise Blood per escriure cançons. Després ho va canviar a Weyes Bluhd en diversos àlbums que va llançar de forma independent abans de canviar l'ortografia a Weyes Blood. Ella va prendre el nom de la novel·la de Flannery O'Connor, Wise Blood. Al mateix temps, mentre treballava en el seu propi material, va fer una gira per l'escena musical underground amb bandes com Jackie-O Motherfucker i Nautical Almanac.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila