Coque Malla



Jorge Malla Valle (Madrid, 22 d'octubre de 1969), conegut com a Coque Malla, és un músic i actor espanyol. Va ser líder del grup de rock Los Ronaldos entre 1987 i 1998. Des de llavors treballa en solitari.


Fill de l'actor Gerardo Malla i de l'actriu Amparo Valle, va néixer a Madrid el 1969.1 Als 15 anys, juntament amb Ricardo Moreno, Luis García i Luis Martín va formar el grup de rock Los Ronaldos, del qual va ser la seva veu, guitarra i líder .

Amb Els Ronaldos va gravar cinc discos: Els Ronaldos, Treu la llengua, Sabor salat, 0 i Idiota. Van aconseguir grans èxits i la fama els va fer gires per Espanya, Xile i fins i tot Cuba. El grup es va dissoldre el 1998.

A partir de llavors es va dedicar a la carrera en solitari ia la faceta d'actor.


El 1995 va col·laborar en l'èxit de Los Rodríguez, Molt millor del disc Palabras més, paraules menys. El 2004 va assumir la direcció musical de l'espectacle L'altre costat del llit, que va valer una nominació als Premis Max. El 2006 va col·laborar amb el grup musical Pereza, al disc Els amics dels animals, en el tema "Alguna cosa per cantar". El 2007 va col·laborar amb Ariel Rot, al disc Duos, trios i altres perversions, en el tema "El temps ho dirà".


El 2007 va tornar a reunir-se la formació original dels Ronaldos amb motiu del llançament d'un nou EP titulat 4 cançons, que contenia altres temes inèdits entre els quals es troba No puc viure sense tu. La banda va presentar els nous temes i va treure brillantor als passats durant una gira aquell estiu de la qual va sortir, el 2008, un nou disc en directe: La bola extra. Després del llançament del mateix la banda va tornar a dissoldre's2 i cadascun dels membres, Malla inclòs, va continuar el seu camí per separat.

El 2010 va cedir la cançó "No puc viure sense tu" per a una campanya publicitària de la marca IKEA, la qual va provocar un èxit que va impulsar la seva discogràfica a llançar un senzill i un EP sota el mateix títol, el primer amb dues cançons i el segon amb cinc. Hi ha, per tant, dues versions de la cançó, una una versió elèctrica tocada amb la seva banda (Los Ronaldos) i una altra només amb guitarra acústica.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila