John Paul Young



John Paul Young (Glasgow, Escòcia, 21 de juny de 1950) és un cantant australià nascut a Escòcia, l'èxit més conegut del qual és la cançó d'estil disc "Love Is In The Air" ("L'amor està a l'aire") de 1978.


Nascut a Glasgow, Young es va traslladar a Sydney de nen ia principis de la dècada dels anys 1970 ja s'havia convertit en el cantant principal de la banda de rock de Sydney anomenada Elm Tree. A principis de 1972 va ser seleccionat per al paper d'Ananies en la producció original australiana de Jesucrist Superstar i va seguir en la producció fins que va tancar el 1974.


El productor discogràfic-manager Simon Napier-Bell el va sentir cantar amb el seu grup en un pub de Newcastle i el va convèncer perquè firmés un contracte com a artista en solitari per a Albert Productions (la companyia que havia produït el grup d'èxit dels anys seixanta The Easybeats). Napier-Bell va produir llavors el primer èxit de Young, "Pasadena", en els estudis Armstrong de Melbourne. La cançó era una coautoria amb George Young i Harry Vanda de The Easybeats juntament amb l'actor britànic David Hemmings, soci de la discogràfica britànica de Napier-Bell SNB Records.


Vanda i Young també van produir a AC/DC. Els Young havien nascut a Glasgow abans d'emigrar a Austràlia.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila