Heart



Heart és una banda nord-americana de Rock oriünda de Seattle formada per les germanes Ann i Nancy Wilson, la banda va ser fundada a principis de la dècada de 1970.1 Entre 1973 i 1976 l'agrupació va estar radicada a Vancouver, Canadà. Heart va saltar a la fama a mitjans de la dècada de 1970 amb música influenciada pel hard rock, el heavy metall i la música folklòrica. La banda va gaudir de gran popularitat arreu del món des de mitjans dels anys 1970 fins a inicis de la dècada de 1980. La seva popularitat va disminuir a principis de la dècada de 1980 però després van saber reinventar-se i van gaudir d'un reeixit retorn a partir del 1985 experimentant una renovada popularitat que es va incrementar encara més a la fi dels anys 1980 i principis de la dècada de 1990, a causa d'una sèrie d'àlbums en cadena que van resultar un èxit. 

La banda va travessar diversos canvis en la seva formació al córrer dels anys, els únics membres constants del grup van ser les germanes Wilson.1 Algunes de les cançons més emblemàtiques i reeixides de l'agrupació són Magic Man, Crazy On You i «Barracuda», en què es notava la influència de grups de hard rock, com ara Led Zeppelin, fins i tot l'estil de música folk. 

Després, a mitjans dels anys 1980 i principis de la dècada de 1990 van obtenir un altre grapat d'èxits amb temes com Alone, All I Wanna Do Is Make Love to You, These Dreams, What About Love o «Never», entre d'altres. La banda ha venut prop de 90 milions de discos arreu del món.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila