Grace Slick




Grace Barnett Wing, més coneguda com a Grace Slick (Evanston, Illinois; 30 d'octubre de 1939) és una cantant i compositora nord-americana. És una de les veus femenines més reconegudes del rock psicodèlic i figura del moviment hippie.


Durant la seva carrera va ser membre dels grups musicals The Great Society, Jefferson Airplane, Jefferson Starship i Starship. Amb Jefferson Airplane va cantar als mítics festivals de Monterey Pop Festival el 1967 i al Festival de Woodstock del 1969, així com a l'infame Altamont Speedway Free Festival, també el 1969.


El 1987, amb 47 anys, es va convertir en la cantant femenina de més edat a aconseguir arribar al número u al Top 100 de la revista Billboard amb la cançó "Nothing's Gonna Stop Us Now", del seu grup Starship. El rècord va durar fins al 1999, en què Cher, amb 52 anys, va aconseguir el número u amb la seva cançó Believe.


El 1990 Grace Slick es va retirar de la indústria musical. Sis anys més tard, el 1996, la seva antiga banda Jefferson Airplane va ser inclosa al Rock and Roll Hall of Fame, encara que ella no va ser present a la cerimònia.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila