Royal Blood



Royal Blood és un duet britànic de rock alternatiu i garatge rock fundat el 2013 pel vocalista i baixista Mike Kerr, i el bateria Ben Thatcher, molts crítics van nomenar el grup com «els salvadors del rock».

La banda, composta pel baixista i cantant Mike Kerr i el baterista Ben Thatcher, es va formar a Worthing el 2013. La banda va fer el seu primer concert dos dies després que el baixista Mike Kerr tornés a Anglaterra d'un recés de "vacances de treball" A Austràlia.6 Durant l'estiu de 2013, el baterista dels Arctic Monkeys, Matt Helders, va ser vist usant una samarreta amb el nom de la banda Royal Blood (abans del llançament del seu primer senzill) durant el seu concert del Festival de Glastonbury al juliol. L'11 de novembre de 2013, el duo va llançar el seu primer senzill, "Out of the black", que incloïa una cara B anomenat "Menja On Over".


Al novembre de 2013 es va anunciar que Royal Blood serien els teloners dels Arctic Monkeys per al concert de la banda al Finsbury Park, Londres al maig de 2014. Al desembre de 2013 la banda va ser nominada com a part de la Sound of. .que es veuria el 2014.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila