The Christians



The Christians és un conjunt musical de Liverpool, Anglaterra. Van tenir l'àlbum debut més venut de qualsevol artista a Island Records i èxits de les llistes internacionals a finals dels anys vuitanta i principis dels noranta.

El nom de la banda fa referència al cognom dels tres germans que originalment estaven a la formació, i també és casualment el segon nom del guitarrista Henry Priestman.


Garry Christian (nascut el 27 de febrer de 1955, Liverpool) (veu principal), Roger Christian (nascut el 13 de febrer de 1950; mort el 1998 d'un tumor cerebral) (veu, instrumentista), Russell Christian (nascut el 8 de juliol de 1956) (teclats, saxo, veu) , i Henry Priestman (nascut Henry Christian Priestman, 21 de juny de 1955, a Kingston upon Hull, criat a Liverpool) (teclats, guitarres, veu) van formar la banda el 1985. Paul Barlow (bateria), Mike Bulger (guitarra/veu) i Tony Jones al baix també van ser membres primerencs. A causa d'una reticència a fer una gira, Roger va marxar el 1987.


A Rock: The Rough Guide, el crític Charles Bottomley, els va descriure com "Les temptacions amb texans trencats, produint cançons centrades en l'arena amb una closca vocal ensucrada".

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila