Twenty One Pilots



Twenty one pilots (estilitzat com a TØP) és un duet musical estatunidenc originari de Columbus (Ohio). El grup es va formar en el 2009 i agrupa a Tyler Joseph i Josh Dun. Abans de firmar un contracte amb Fueled By Ramen el 2012 van treure dos àlbums de forma independent, 21 Pilots el 2009 i Regional At Best el 2011. El 2013, van llançar el seu primer álbum d'estudi, Vessel, amb Fueled by Ramen.


El grup va ser format el 2009 a Columbus, Ohio pels amics de la Universitat, Tyler Joseph, Nick Thomas i Chris Salih. A Joseph se li va acudir el nom del grup mentre estudiava All My Sons d'Arthur Miller, una obra sobre un pare de família que subhastava peces per a avions durant la Segona Guerra Mundial. En el moment d'entregar la seva mercaderia, aquest es va adonar que les seves peces eren defectuoses i ell arriba a una cruïlla moral: o feia el correcte no enviant les peces, però embrutant el seu nom; o les subhastava defectuoses pel benestar de la seva família i la del seu negoci. Sabent això, de totes maneres va enviar les peces, cosa que va provocar la mort de vint-i-un pilots. L'home es va omplir de pena i al final de l'obra es va suïcidar. Joseph explica que el dilema moral de la història va ser la inspiració pel nom del grup. El 29 de desembre del 2009, van llançar el seu àlbum -independent i van començar un tour a Ohio. 


El 2010, el grup va llançar dues cançons inèdites oficialment al seu compte a SoundCloud. La primera, una cançó original, titulada "Time To Say Goodbye", i un cover de "Jar Of Hearts" de Christina Perri. Encara originalment estava disponible la seva descàrrega gratuïta, l'opció va ser remoguda. A mitjans del 2011, Thomas i Salih van abandonar el grup a causa de la seva apretada agenda i Joseph es va unir amb Josh Dun. Els dos van publicar el seu comiat a la pàgina de Facebook oficial del grup.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila