UFO




UFO és un grup de Rock / Heavy Metal britànic creat el 1969. UFO es va transformar en una banda transicional entre Hard Rock primitiu i Heavy Metal i va aparèixer com la New Wave del Heavy Metal britànic.


La influència d'UFO es va sentir fortament en l'escena del Heavy Metal dels anys 80 i han estat citats com influència primària de Dave Mustaine de Megadeth, Steve Harris de Iron Maiden i Kirk Hammett de Metallica, entre d'altres.


UFO està al lloc #84 del rànquing dels 100 Greatest Artists of Hard Rock de VH1.

El vocalista Phil Mogg, el guitarrista Mick Bolton, el baixista Pete Way i el bateria Andy Parker van formar la banda a l'agost de 1969. Originalment van prendre el nom de 'Hocus Pocus', el grup va canviar el seu nom a UFO en honor del club londinenc on van ser descoberts per Noel Moore, que els va contractar per al seu segell Beacon Records. El seu primer àlbum va debutar el 1970 i va ser un típic exemple de hard rock amb influències de blues i boogie. L'àlbum incloïa una versió heavy del clàssic d'Eddie Cochran "C'mon Everybody". UFO 1 i el seu successor, Flying, van ser reeixits al Japó (especialment el single "C'mon Everybody" on va esdevenir un gran èxit) i a Alemanya (la cançó "Boogie For George", també del primer àlbum, va aconseguir el nombre 30 en el rànquing de singles alemany i "Prince Kajuku" d'UFO 2 - Flying va aconseguir el nombre 26), però van generar poc interès a Gran Bretanya i els Estats Units. Conseqüentment, el seu tercer esforç, "UFO Lands In Tokyo" (també conegut com a "UFO Live" i "UFO Landed In Japan"), va ser editat només al Japó.


El gener de 1972 Mick Bolton deixa el grup i UFO busca un guitarrista capaç de proporcionar a la banda un so rocker més estàndard.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila