Alaska y Dinarama



Alaska i Dinarama (estilitzat de vegades com Alaska + Dinarama) va ser un grup de pop i new wave format el 1982 a Madrid (Espanya). El grup va aconseguir la seva cota més alta de popularitat a mitjans dels vuitanta. de quatre discos d'estudi i un recopilatori, es va dissoldre per donar pas a la carrera en solitari dels seus integrants. Se'l considera un dels grups referents del pop espanyol dels vuitanta a Espanya i part d'Hispanoamèrica, especialment Mèxic.


Inicialment Dinarama (estilitzat Dynarama, en els seus primers concerts) estava integrat per Carlos Berlanga (guitarra) i Nacho Canut (baix) després de la dissolució de la seva anterior formació Alaska i els Pegamoides. Poc temps després de la seva fundació, a finals de 1982, es va incorporar com a cantant Alaska per col·laborar en l'enregistrament i gira del disc Canciones profanas (1983). Més tard, esdevindria la vocalista principal.


La seva música està profundament influenciada per estils com la new wave, la música disco, el glam rock, el synth pop o l'acid house.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila