Antonio Flores



Antonio González Flores (Madrid, 14 de novembre de 1961 - La Moraleja, Alcobendas, 30 de maig de 1995)1 va ser un compositor, cantant i actor espanyol. Va ser l'únic fill home de la cantant Lola Flores i el guitarrista El Pescaílla, i el pare de l'actriu Alba Flores.


El seu estil de música és el pop-rock amb tints de cantautor. Les cançons d'Antonio estan plenes de poesia urbana, amor, nostàlgia i vivències, les seves composicions recorren un ampli espectre que van des del rock fins a les balades, passant per la bossa nova i el blues. També va treballar esporàdicament com a actor, tant en sèries de televisió com en pel·lícules com Sang i sorra (1989), protagonitzada per Sharon Stone. Després de la seva mort el 1995, l'àlbum Cosas mías editat per RCA Records es va convertir en el més venut d'aquell any a Espanya, segons la SGAE.


El 2005, amb motiu del desè aniversari de la mort d'Antonio, se li va lliurar a la seva filla Alba un disc de diamant per les vendes de 1.000.000 de còpies venudes.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila