Bebe


María Nieves Rebolledo Vila (València, 9 de maig de 1978), coneguda com a Bebe, és una cantant i actriu espanyola que va guanyar la fama internacional amb els senzills Malo i Ella. Va néixer a València i amb un any de vida es va traslladar a Extremadura.


Va créixer en un ambient musical ja que els seus pares formaven part del grup de folk Suberina. Va viure a San Vicente de Alcántara (Badajoz) en la seva joventut. Els seus pares, segons Bebe, "aficionats a la música" el van inculcar des de petita l'amor per la mateixa, sempre va viure envoltada d'instruments musicals i així li va sorgir la vena musical, començant el 1995 la seva trajectòria com a corista al grup Vanagloria.


El 1996, després d'acabar els estudis de COU a Mèrida, se'n va anar a Madrid a estudiar art dramàtic. Al cap de pocs mesos va començar a actuar en locals de la capital i l'any 2001 va guanyar un concurs de cantautors a Extremadura.


Canta amb la seva banda sense deixar de banda actuacions en solitari i apareix com a personatge secundari en dues pel·lícules de producció nacional, Al sud de Granada i L'Or de Moscou el 2003, i, en un capítol de la sèrie El comissari.


A finals del 2003 li arriba l'oferta per publicar un àlbum. L'àlbum apareix per fi al març de 2004, amb el títol de Pafuera Telarañas amb producció de Carlos Jean. Entre les seves cançons més conegudes es troben Ella, Sempre em quedarà, o Malo, que va obtenir gran èxit a Itàlia l'estiu del 2006. A l'àlbum s'ofereix una pista extra amb la cançó Que ningú m'aixequi la veu», que Bebe interpreta per a la sèrie de Telecinco, Aída.


El 27 de juny de 2006 va anunciar la seva retirada temporal del món de la música, centrant-se en la seva carrera com a actriu, que va fer un salt amb L'educació de les fades, dirigida per José Luis Cuerda, i Caótica Ana, dirigida per Julio Medem.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila