Despistaos



Despistaos és una banda espanyola de rock originària de Guadalajara i fundada el 2002. Inicialment el seu so estava fortament influït pel típic rock urbà d'Espanya però a partir del segon disc comencen a deixar enrere aquest so inicial i orientar-se cap a sons més comercials com el pop punk nord-americà, pop rock, powerpop i fins i tot rock alternatiu.


El grup va començar el seu camí en 2002, sent els seus primers components Daniel Marco Varela (veu) i Isma (baix). El primer havia passat per grups alcarreños com Tifón o Zero. Més endavant s'uneix a la banda More (guitarra).


El 2003 surt a la venda el seu primer àlbum, homònim, produït per Dani Marco, carregat de cançons de rock urbà. Aquest disc compta amb nombroses col·laboracions, entre les quals la d'Iker Piedrafita (Dikers).


Alhora que preparen el seu segon àlbum, s'uneix al grup José Krespo, i hi ha un primer canvi a la bateria, d'Anono pel Canario. I a tu què t'importa? es llança al mercat el 14 de juny de 2004, aquesta vegada amb menys influència del rock urbà i amb un estil una mica més comercial.


Durant l'enregistrament del seu tercer àlbum, Lluny, El Canario deixa el grup i entra a formar-ne part com a bateria Íñigo Iribarne (anterior bateria de Belén Arjona). El seu tercer treball va sortir a la venda el 2006. En aquest àlbum col·laboren Fito Cabrales a Es importante i Albertucho a Migas de Pan.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila